Verzendklasse: brievenbus 2 stuks

Spelen met Berry deel 2 Basis tegenspeltechniek

Spelen met Berry deel 2 Basis tegenspeltechniek

Tegenspelen wordt vrij algemeen beschouwd als het moeilijkste onderdeel van het bridgespel. Dit boek van wereldkampioen Berry Westra is hier in zijn geheel aan gewijd. Aan de hand van Spelen met Berry deel 2 kunt u met uw partner sluitende afspraken maken over alle belangrijke facetten van het tegenspel. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan uitkomen en signaleren, maar ook onderwerpen als bijspelen, naspelen en afgooien komen uitvoerig aan de orde. Het boek is een must voor iedereen die zijn tegenspel op een hoger plan wil brengen. 272 pagina’s.

Spelen met Berry deel 1 Basis afspeltechniek

Spelen met Berry deel 1 Basis afspeltechniek

In dit boek belicht Berry het afspel. Hij doet dat op geheel eigen wijze. Uitgangspunt is het maken van een speelplan. De analyse van elk spel begint onveranderlijk op dezelfde manier en vandaaruit wordt bekeken hoe het spel gespeeld moet worden. Onderwerpen die als moeilijk bekend staan worden dankzij deze aanpak een stuk eenvoudiger. De lezer zal ook merken dat hij meer grip op zijn afspel krijgt. De heldere en prettige schrijfstijl maakt het boek bovendien tot een plezier om te lezen. 256 pagina’s.

Bieden met Berry deel 3 Conventies en Gadgets

Bieden met Berry deel 3 Conventies en Gagets

Het 3e deel van Bieden met Berry is feitelijk een overzicht wat Berry Westra in de praktijk hanteert. Sommige afspraken zijn dermate specialistisch dat hij ze alleen aanraadt voor vaste en ambitieuze partnerships.

Bridge to Bridge deel 1 CD-ROM

Bridge to Bridge deel 1 CD-ROM

Met deze cd-rom kunt u met behulp van 550 probleemstellingen een oneindig aantal competities spelen. Voor iedere oplossing wordt een puntenbeloning toegekend. Na iedere competitie zal uw puntentotaal aangeven of u promoveert of degradeert, of in dezelfde klasse blijft spelen.

Progress voor Windows en Mac CD-ROM

Progress voor Windows en Mac CD-ROM

De spellen op deze cd-rom zijn gelieerd aan de boeken Spelen met Berry deel 1, basis afspeltechniek (100 spellen) en Spelen met Berry deel 2, basis tegenspeltechniek (120 spellen). De spellen zijn onderverdeeld in onderwerpen welke u via een menu kunt kiezen. Progress houdt bij hoe u het doet op de door u gespeelde spellen. Via een menu kunt u uw resultaten opvragen.

Dit programma is als cd-rom verkrijgbaar voor Windows en Mac OS en als download in de Mac Appstore, de iOS Appstore en de Google Play Store.

Uitgediept Het 1 SA Complex CD-ROM

Uitgediept Het 1 SA Complex CD-ROM

De theorie van het bieden na een 1SA opening op cd-rom, inclusief Stayman en Jacoby transfers. Test uw verworven kennis met behulp van de 50 oefenspellen op de cd-rom, die u zowel kunt bieden als afspelen.

Uitgediept Eliminatie en Ingooi CD-ROM

Uitgediept Eliminatie en Ingooi CD-ROM

Bij het afspelen van een spel is via een eliminatie en ingooi regelmatig een extra slag te maken. Leer deze fascinerende techniek met behulp van de theorie op deze cd-rom en pas het vervolgens in de praktijk toe aan de hand van 50 oefenspellen.

Bridge Beter Scheurkalender 2023

Hij is er weer, de Bridge Beter Scheurkalender 2023
Dat wordt het hele jaar 2023 genieten van deze uitdagende en interessante bridgeproblemen.

Onze auteur Kees Tammens heeft er 365 voor u verzameld, waarin zowel afspel, bieden en tegenspelen ruimschoots worden behandeld.

 

Bridge Beter Scheurkalender 2024

Hij is er weer, de Bridge Beter Scheurkalender 2024
Dat wordt het hele jaar 2024 genieten van deze uitdagende en interessante bridgeproblemen.

Onze auteur Kees Tammens heeft er 365 voor u verzameld, waarin zowel afspel, bieden en tegenspelen ruimschoots worden behandeld.

 

Speel clubbridge met Berry5 CD-rom

In deel 1 en 2 van Leer Bridge met Berry5 wordt de beginnende bridger ingewijd in de basisbeginselen van het spel.
Met Leer clubbridge wordt de volgende stap gezet. Uitgangspunt is vijfkaart hoog en zwakke twee, het biedsysteem dat op de meeste clubs verreweg het populairst is.
Deze cd-rom ondersteunt de theorie uit het boek via maar liefst 120 oefenspellen. En dat alles in een zeer gebruikersvriendelijke omgeving.

. 120 oefenspellen
. oefenstof per hoofdstuk gerangschikt
. Zeer gebruiksvriendelijk
. Perfecte opstap naar Berry’s internet club

 

ALLEEN GESCHIKT VOOR WINDOWS!

Het programma is een download via de website van Jackbridge. De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer). De software werkt ook op Windows-pc’s zonder cd-rom speler. Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen. De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen. Voor meer informatie kunt u zich tot uw tablet-leverancier wenden.

Activeren

Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder internet spelen. Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.

Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.