Algemene voorwaarden

Algemene Bestel- en Leveringsvoorwaarden

U kunt bij ons bestellen:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Openingstijden winkel:
van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.

  • schriftelijk aan: Alpha Bridge B.V., Curieweg 28, 2408 BZ  ALPHEN AAN DEN RIJN

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.

Diversen bedrijfsgegevens:

IBAN NL94 INGB 0666 6887 37

BIC INGBNL2A

KAMER VAN KOOPHANDELNUMMER 280.58.381

BTW NUMMER 801310301B01

Levering en verzending

Bij uw bestelling ontvangt u van ons een factuur met een acceptgirokaart, eventuele verzendkosten worden berekend.

Bestellingen binnen Nederland boven € 75,00 zijn portovrij.

Mocht uw bestelling door de brievenbus passen dan zijn de posttarieven van PostNL van toepassing.
Bij deze zendingen berekenen wij 
€ 0,70 extra aan administratie- en verpakkingskosten.

Zendingen (pakketten) die niet door de brievenbus kunnen en naar een postbus gezonden moeten worden zijn NIET portovrij.

Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd.
Bestellingen worden geleverd via Intrapost.
Bestellingen worden dagelijks verzonden.

Mocht uw bestelling door omstandigheden buiten onze schuld niet op tijd geleverd worden, dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd te krijgen.

Indien wij een bepaald artikel niet op voorraad hebben, stellen wij u hiervan op de hoogte en zorgen wij dat dit zo spoedig mogelijk nagezonden wordt zonder bijkomende verzendkosten.

Betaling dient te geschieden
BINNEN 14 DAGEN.

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Bestelling niet in orde?

Mocht uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit telefonisch of schriftelijk aan ons bekend maken. Wij kunnen dan samen met u naar een oplossing zoeken. In onderling overleg kan dan uw bestelling retour gezonden worden c.q. bij u opgehaald worden.

Herroepingsrecht

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar administratie@bridgebeter.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Alpha Bridge, Curieweg 28, 2408 BZ  ALPHEN AAN DEN RIJN

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. De door ons doorbrekende portokosten worden vergoed en per omgaande aan u overgemaakt. Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.

Privacy

Om uw bestelling uit te voeren hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Om het u gemakkelijk te maken hoeft u deze maar eenmalig in te voeren en te beveiligen met een door u gekozen wachtwoord. Bij een volgende bestelling kunt u volstaan met uw inloggegevens en uw wachtwoord.
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle persoonlijke gegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) door ons opgeslagen en verwerkt.
Indien u correcties heeft verzoeken wij u deze zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, zodat wij deze kunnen doorvoeren.
Wij geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

PRIVACYREGELS AVG

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet geeft u als persoon meer privacy rechten. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die beter aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De wet geeft u meer en sterkere rechten. En organisaties meer verantwoordelijkheid om ook in deze tijd zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. En u daarover goed te informeren. Onderstaand ziet u welke persoonlijke gegevens wij van u opslaan en waarom.

Abonnees:
– Naam
– Adres + Huisnummer
– Postcode + Woonplaats
– Land
– Emailadres
– Telefoonnummer

Reden van het opslaan van deze gegevens: Bezorgen van het maandelijkse magazine en het verwerken van betalingen. Emailadres en telefoonnummer worden uitsluitend gebruikt voor communicatie inzake abonnement.

Postorderbestellingen:
Voor verzending van uw postorderbestelling(en) gebruiken wij uiteraard uw naam en adres voor aflevering. Indien emailadres bekend is, krijgt u hier de track&trace van de zending op door. Telefoonnummer (indien bekend) wordt op de afleverbon vermeld, zodat de koerier u bij eventuele afleverproblemen kan bereiken. De bestelbonnen worden in ons archief bewaard, maar uw gegevens worden verder niet (on-line) opgeslagen.

Nieuwsbrief:
Indien gewenst, kunt u zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Hiervoor hoeft u geen abonnee te zijn. U voert hiervoor zelf voornaam, achternaam en emailadres in. Deze gegevens worden in MailChimp opgeslagen om de nieuwsbrief aan u te kunnen versturen. Indien u zich wenst af te melden voor de gratis nieuwsbrief, gebruikt u de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Helder & Transparant:
Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij delen geen persoonsgegevens met andere organisaties en verkopen deze ook niet door. Onze website en webshop plaatsen geen cookies. Heeft u vragen betreffende uw privacy rechten? Neem contact met ons op via administratie@bridgebeter.nl