Algemene voorwaarden

Algemene Bestel- en Leveringsvoorwaarden

U kunt bij ons bestellen:

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

  • schriftelijk aan: Alpha Bridge B.V., Rijndijk 5A, 2394 AA, HAZERSWOUDE

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.

Diversen bedrijfsgegevens:

IBAN NL94 INGB 0666 6887 37

BIC INGBNL2A

KAMER VAN KOOPHANDELNUMMER 280.58.381

BTW NUMMER 801310301B01

Levering en verzending

Bij uw bestelling ontvangt u van ons een factuur met een acceptgirokaart, eventuele verzendkosten worden berekend.

Bestellingen binnen Nederland boven € 75,00 zijn portovrij.

Mocht uw bestelling door de brievenbus passen dan zijn de posttarieven van toepassing. Bij deze zendingen berekenen wij € 0,70 extra aan administratie- en verpakkingskosten.

Zendingen (pakketten) die niet door de brievenbus kunnen en naar een postbus gezonden moeten worden zijn niet portovrij.

Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd.
Bestellingen worden afgeleverd door DHL.
Bestellingen worden dagelijks verzonden.

Mocht uw bestelling door omstandigheden buiten onze schuld niet op tijd geleverd worden, dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd te krijgen.

Indien wij een bepaald artikel niet op voorraad hebben, stellen wij u hiervan op de hoogte en zorgen wij dat dit zo spoedig mogelijk nagezonden wordt zonder bijkomende verzendkosten.

Betaling dient te geschieden
BINNEN 30 DAGEN.

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Bestelling niet in orde?

Mocht uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit telefonisch of schriftelijk aan ons bekend maken. Wij kunnen dan samen met u naar een oplossing zoeken.In onderling overleg kan dan uw bestelling retour gezonden worden c.q. bij u opgehaald worden.

Herroepingsrecht

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar administratie@bridgebeter.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Alpha Bridge, Rijndijk 5a, 2394 AA Hazerswoude Rijndijk

Download het formulier voor herroeping

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. De door ons doorbrekende portokosten worden vergoed en per omgaande aan u overgemaakt. Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.

Privacy

Om uw bestelling uit te voeren hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Om het u gemakkelijk te maken hoeft u deze maar eenmalig in te voeren en te beveiligen met een door u gekozen wachtwoord. Bij een volgende bestelling kunt u volstaan met uw inloggegevens en uw wachtwoord.
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle persoonlijke gegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) door ons opgeslagen en verwerkt.
Indien u correcties heeft verzoeken wij u deze zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, zodat wij deze kunnen doorvoeren.
Wij geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.