Contact

ALPHA BRIDGE B.V.

Curieweg 28 , 2408 BZ  ALPHEN AAN DEN RIJN
Telefoon 071-3419005  0172-810118
E-mail : bestelling@bridgebeter.nl

Diversen bedrijfsgegevens:

IBAN NL94 INGB 0666 6887 37

BIC INGBNL2A

KAMER VAN KOOPHANDELNUMMER 280.58.381

BTW NUMMER 801310301B01

Openingstijden bridgewinkel:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aanbiedingen zolang de voorraad strekt.

Bestellingen binnen Nederland boven € 75,00 portovrij.
Zendingen die niet door de Post NL brievenbus kunnen en naar een postbus gezonden moeten worden zijn niet portvrij!
Verzending geschiedt door Intrapost, de maximale verzendkosten zijn € 7,95.
De PostNL tarieven zijn van toepassing op bestellingen die door de brievenbus passen en wij rekenen € 0,70 extra aan administratie en verzendkosten
Ook hiervoor geldt boven € 75,00 portovrij.
Kijk voor nadere informatie naar onze algemene leveringsvoorwaarden!

PRIVACYREGELS AVG

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet geeft u als persoon meer privacyrechten. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die beter aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De wet geeft u meer en sterkere rechten. En organisaties meer verantwoordelijkheid om ook in deze tijd zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. En u daarover goed te informeren. Onderstaand ziet u welke persoonlijke gegevens wij van u opslaan en waarom.

Abonnees:
– Naam
– Adres + Huisnummer
– Postcode + Woonplaats
– Land
– Emailadres
– Telefoonnummer

Reden van het opslaan van deze gegevens: Bezorgen van het maandelijkse magazine en het verwerken van betalingen. Emailadres en telefoonnummer worden uitsluitend gebruikt voor communicatie inzake abonnement.

Postorderbestellingen:
Voor verzending van uw postorderbestelling(en) gebruiken wij uiteraard uw naam en adres voor aflevering. Indien emailadres bekend is, krijgt u hier de tracktrace van de zending op door. Telefoonnummer (indien bekend) wordt op de afleverbon vermeld, zodat de koerier u bij eventuele afleverproblemen kan bereiken. De bestelbonnen worden in ons archief bewaard, maar uw gegevens worden verder niet (on-line) opgeslagen.

Nieuwsbrief:
Indien gewenst, kunt u zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Hiervoor hoeft u geen abonnee te zijn. U voert hiervoor zelf voornaam, achternaam en emailadres in. Deze gegevens worden in MailChimp opgeslagen om de nieuwsbrief aan u te kunnen versturen. Indien u zich wenst af te melden voor de gratis nieuwsbrief, gebruikt u de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Helder & Transparant:
Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij delen geen persoonsgegevens met andere organisaties en verkopen deze ook niet door. Onze website en webshop plaatsen geen cookies. Heeft u vragen betreffende uw privacyrechten? Neem contact met ons op via administratie@bridgebeter.nl