Berry5 voor Clubspelers

Berry5 voor Clubspelers

39.95

Tijdelijk uitverkocht!

Artikelnummer: 11100 Categorie:

Beschrijving

Berry5 is het moderne vijfkaart hoog biedsysteem van Berry Westra. Waar Berry in zijn boeken de nadruk legt op didactiek en de grote lijnen heeft Gerrit de Wit in dit boek alles voor de Clubspeler tot in detail uitgewerkt.

  • Helder en zeer systematisch geschreven
  • Veel detail voor allerlei biedsituaties
  • Extra uitleg over statistiek en handwaardering
  • Uitleg denkwijze bridgeprogramma Jack
  • Ideaal als systeemboek voor bridgepartners

Gerrit de Wit beschrijft het populaire biedsysteem Berry5 voor Clubspelers dat standaard is op Berry’s Internet Club (BiC). Bij het ontwerp van dit biedsysteem hebben Berry Westra en het Jack-team hun wereldkampioenservaring bij elkaar gebracht. Dit heeft geresulteerd in een eigentijds, eenvoudig en doeltreffend biedsysteem. Berry5 voor Clubspelers wordt uitvoerig en tot in groot detail beschreven. Hierdoor ontstaat een uniek naslagwerk. Misverstanden aan tafel kunnen aan de hand hiervan besproken worden. Tevens kan het tot inspiratie dienen om met uw vaste partner afspraken te maken over diverse speciale situaties. Ook is het zeer geschikt om inzicht te krijgen hoe het computerprogramma Jack omgaat met Berry5 voor Clubspelers.

Door de grote hoeveelheid extra uitleg kan een gemiddelde bridger van goede wil erg veel leren uit dit boek. Zeker als de basis door middel van Berry’s vijfkaart hoog cursus al een beetje ingeslepen is.