Berry’s vijfkaart hoog DOWNLOAD

Berry’s vijfkaart hoog DOWNLOAD

27.50

Beschrijving

ALLEEN GESCHIKT VOOR WINDOWS!

Na betaling krijgt u z.s.m. de download code per e-mail toegestuurd! Let op!! dit kan i.v.m. het weekend iets langer duren

CD-rom Berry’s Vijfkaart hoog, behorende bij het boek Berry’s Vijfkaart Hoog.
Op deze download staan meer dan 100 oefenspellen. Verder vindt u uitleg over de biedtheorie en biedoefeningen, alles per hoofdstuk gerangschikt.

Een greep uit de inhoud:

. 109 oefenspellen
. omgaan met de voorbereidende klaveren
. slembieden met Berry’s Jacoby 2SA
. punten scoren met de Wet
. losse biedoefeningen
. druk zetten op de tegenpartij en onontbeerlijke conventies.
. Zeer gebruiksvriendelijk
. Perfecte opstap naar Berry’s internet club

 

Het programma is een download via de website van Jackbridge. De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer). De software werkt ook op Windows-pc’s zonder cd-rom speler. Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen. De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen. Voor meer informatie kunt u zich tot uw tablet-leverancier wenden.

Activeren

Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder internet spelen. Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.

Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.