Start met bridge deel 3 Theorieboek

Start met bridge deel 3 Theorieboek

19.95

Artikelnummer: 14562 Categorieën: ,

Beschrijving

Bridge is het leukste spel ter wereld en ook nog een sport. De spelregels liggen vast, daarom kan bridge wereldwijd gespeeld worden. Je betreedt een leuke wereld waar altijd wat te doen valt. Start met bridge geeft je toegang tot deze wereld. Op heldere en duidelijke wijze wordt het spel aan je uitgelegd. Het spel bestaat uit twee fases: het bieden en het spelen. Stapsgewijs behandelen de auteurs eerst het spelen en daarna het bieden.

Op heldere en toegankelijke wijze wordt in Start met bridge deel 2 het vervolg en de uitbreiding van de stof uit deel 1 beschreven. U maakt kennis met nieuwe biedtechnieken en de weg naar de bridgeclub ligt met dit deel voor u open. Veel bridgeplezier gewenst!

Met Start met bridge deel 1 en 2 heb je de basis geleerd om te bridgen. Je kent de beginselen van het bieden, het afspelen en het tegenspelen. Bridge is een sport waarin je jezelf altijd verder kunt ontwikkelen. Hoe meer je speelt, hoe meer kennis en inzicht je verwerft. Start met bridge deel 3 heeft als doel verdieping te brengen.

  • Auteurs: Jacques Barendregt en Koos Vrieze
  • ISBN: 978-94-91761-53-9
  • Bridge Bond Specials
  • 256 pagina’s